Τρεις συλλήψεις για υπόθεση ζωοκτονίας σε ποιμνιοστάσιο
- Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στις 31.12.2025 στο Ηράκλειο κατηγορούμενοι για ζωοκτονία.
- Οι δράστες, παραβιάζοντας ποιμνιοστάσιο στον Δήμο Βιάννου, θανάτωσαν 40 αρνιά μεταξύ 29.12.2025 και 30.12.2025.
- Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες ηλικίας 25, 36 και 62 ετών.
Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 31.12.2025 από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για ζωοκτονία στο Ηράκλειο.
Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 29.12.2025 έως το πρωί της 30.12.2025, άγνωστοι αφού παραβίασαν την περίφραξη ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας ημεδαπού σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βιάννου, εισήλθαν εντός αυτού και θανάτωσαν -40- αρνιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναβαθμίζονται φοιτητικές εστίες σε όλη τη χώρα, οι τρεις στην Κρήτη
Η Χριστουγεννιάτικη κλοπή έμεινε στη μέση για έναν 22χρονο
Από την έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου ,ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 25,36 και 62 ετών.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.