Τρεις συλλήψεις για την δολοφονία του 40χρονου στα Καμίνια

Τρεις συλλήψεις για την δολοφονία του 40χρονου στα Καμίνια
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI −
  • Άμεση εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας στα Καμίνια του Ηρακλείου.
  • Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και κλοπή του 40χρονου.
  • Συνελήφθησαν επιπλέον δύο ημεδαποί (48χρονος και 28χρονη) κατηγορούμενοι για το αδίκημα της έκθεσης.

Άμεση εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας στο Ηράκλειο
Συνελήφθη ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και δυο ακόμα ημεδαποί για έκθεση

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπού για την οποία συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και κλοπή καθώς και δυο ακόμα ημεδαποί (48χρονος και 28χρονη) κατηγορούμενοι για έκθεση.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (11.02.2026) εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός εγκαταλειμμένου κτιρίου 40χρονος ημεδαπός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Καμίνια. Νεκρός 40χρονος χρήστης ναρκωτικών

12 Φεβρουαρίου 2026

ΥΠΠΟ: Η Οικία Χρονάκη καθίσταται πυρήνας πολιτισμού, στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου

11 Φεβρουαρίου 2026

Από την προανάκριση και αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 37χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου τραυμάτισε θανάσιμα τον 40χρονο, πράξη που τελέσθηκε παρουσία του 48χρονου και της 28χρονης, οι οποίοι εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.