Τρίκαλα: Νεαροί έκαναν κόντρες στην Εθνική Οδό - Τους «έκαψαν» τα βίντεο στο Instagram
Κόντρες με μηχανάκια στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας είχαν στήσει νεαροί το Σαββατοκύριακο, βάζοντας στοιχήματα. Μάλιστα, ανέβασαν τα αποδεικτικά στο Instagram και έτσι τους έπιασε η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το βίντεο περιήλθε υπ’ όψιν των αστυνομικών αρχών. Ελέγχθηκε διεξοδικά και ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους συμμετέχοντες, ένας 18χρονος, ο οποίος και διακρίνεται να πρωταγωνιστεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 23.10.2024 11:05Απίστευτος καυγάς μετά από τροχαίο στην Κρήτη: Τον έσπρωξε στο δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
Συνελήφθη ο 18χρονος
Δόθηκε εντολή και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε ότι οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς κατά την οδήγηση, θέτοντας σε κίνδυνο τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης και πήρε αναβολή για εκδίκαση την Παρασκευή.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Ψάχνουν τους υποκινητές της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία: Πώς έδρασαν οι ένοπλοι - Άγνωστα τα κίνητρα

Θεσσαλονίκη: Η σύζυγος του 60χρονου παραδέχθηκε ότι αγόρασε 18 θερμόμετρα - Πώς βγήκε η υπόθεση από το αρχείο

Η σορός του Λίαμ Πέιν θα παραμείνει στην Αργεντινή για περαιτέρω έρευνες - Η οικογένειά του περιμένει ακόμα απαντήσεις

Σκιτσογράφος καταγγέλλει ότι εισαγγελέας τού κατάσχεσε σκίτσο: «Γιατί δεν πας να σκιαγραφήσεις σε καμιά πλατεία;»
