Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό: Νέα δεδομένα στο φως για την οικογένεια - Η Ιταλίδα αποκλειστική και οι αντιφάσεις

Η αστυνομία, και ειδικά οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, συλλέγουν καταθέσεις και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ μιας υπόθεσης που σοκάρει. Οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θεωρούνται κρίσιμες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια των θανάτων.

Τέσσερις εβδομάδες μετά τον τρίτο θάνατο, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αναδεικνύει κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις βασικών προσώπων. Ανάμεσά τους, η οικιακή βοηθός, η στενή φίλη του 78χρονου Μιχάλη Σιδηρόπουλου και η Ιταλίδα αποκλειστική νοσοκόμα, η οποία μίλησε για πρώτη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 24.05.2025 09:35Φωτιά σε κτίριο στη Λιοσίων - Διεκόπη η κυκλοφορίαΕλλάδα | 24.05.2025 09:55Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ποδήλατα - 5 τραυματίες

Η Ιταλίδα νοσοκόμα και η «λογίστρια-φάντασμα»

Η Ιταλίδα αποκλειστική, που είχε προσληφθεί μέσω γραφείου, περιέγραψε περίεργα περιστατικά κατά τη διάρκεια της βραδινής της βάρδιας, αλλά και μια γυναίκα που εμφανίστηκε ως λογίστρια και προσπαθούσε να πάρει την υπογραφή του Μιχάλη σε λευκό χαρτί.

Την ίδια ώρα, η φίλη του 78χρονου υποστηρίζει πως πρόκειται για παρανόηση. Σύμφωνα με τη δική της εκδοχή, προσπαθούσαν απλώς να τον βοηθήσουν να επανεκδώσει SIM κάρτα ώστε να επικοινωνήσει με την ασφαλιστική του στον Καναδά. «Ο Μιχάλης δεν είχε πια δύναμη να μιλήσει… Ήταν ντοπαρισμένος για να μην πονάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αντιφάσεις, τηλεφωνήματα και απουσίες

Η ίδια φίλη παραδέχτηκε ότι κάλεσε το 100 για να αποδείξει πως ο Μιχάλης ήθελε την κάρτα του, ενώ άλλοι μάρτυρες αναφέρουν εντάσεις και ύποπτες συμπεριφορές στον θάλαμο. Επιπλέον, η απουσία του δικαστικού επιμελητή που θα βεβαίωνε την υπογραφή του Σιδηρόπουλου, παραμένει αναπάντητη.

Παράλληλα, οι εκ διαμέτρου αντίθετες μαρτυρίες της Ιταλίδας αποκλειστικής και της φίλης του ηλικιωμένου δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση, καθώς περιγράφουν τελείως διαφορετικές καταστάσεις για τα ίδια περιστατικά.

«Μιχάλης και μητέρα επικοινωνούσαν μέχρι τέλους»

Η Ιταλίδα αποκλειστική νοσοκόμα εμφανίστηκε αποκαλυπτική και για τη σχέση του Μιχάλη Σιδηρόπουλου με τη μητέρα του, η οποία επίσης βρέθηκε νεκρή λίγο πριν από εκείνον. Όπως είπε, η μητέρα του βρισκόταν στον ίδιο χώρο του νοσοκομείου, αλλά σε άλλο δωμάτιο, και οι πληροφορίες που είχε για την κατάσταση της υγείας της ήταν περιορισμένες.

«Η οικιακή βοηθός, αυτή η Αλβανίδα, ήταν κάπως περίεργη. Δεν μας έλεγε τίποτα για τη μητέρα του. Δεν ξέραμε αν ήταν καλά, αν ήταν σε θέση να μιλήσει, τίποτα. Ο Μιχάλης τη ρωτούσε, και αυτή του έλεγε διάφορα, ότι η μητέρα του είναι άρρωστη, ότι δεν τον θέλει να τη βλέπει γιατί στεναχωριέται», είπε η νοσοκόμα, προσθέτοντας: «Ο Μιχάλης θύμωνε, δεν του άρεσαν αυτά. Ήθελε να ξέρει πού είναι η μάνα του».

Διαβάστε ακόμη

Δεν ησύχασαν ούτε στον τάφο τους – Περιπέτειες με τα λείψανα του Σαρλό, του στρατάρχη Πετέν, του Μπένι Χιλ, του Καραϊσκάκη

2089cf6b-0cbe-4b5f-8767-5f88fa40a2ef.jpg

Κορυφώνεται το κύμα ζέστης και η αφρικανική σκόνη: 35αρια θα δείξει το θερμόμετρο - Σε ποιες περιοχές θα είναι αποπνικτικά

4ed6916a-b51c-474c-a86f-07f4b89adf63.jpg

Σημαντική έρευνα: Επιστήμονες λένε πως το Ozempic αποτρέπει τύπους καρκίνου

77820d7a-f197-45b9-b8f7-98b8840b6a0d.jpg

Ρεσβερατρόλη: Το μυστικό συστατικό της αντιγήρανσης και τα οφέλη της

1b4dd283-8125-497e-ad02-b8fe9b07417f.jpg