Τροχαίο στη Μεσσηνία: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός νταλίκας για το πολύνεκρο δυστύχημα
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, μετά την απολογία του, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που, την περασμένη Παρασκευή, προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο 47ο χλμ της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.
Οι όροι που του επιβλήθηκαν
Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης και της απαγόρευσης έκδοσης νέας για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα. Επίσης, ο 39χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 27.07.2024 16:51Τροχαίο στη Μεσσηνία: Θρήνος για τον 44χρονο και τη 13χρονη - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 19χρονοςΕλλάδα | 28.07.2024 08:05Τροχαίο στη Μεσσηνία: Αναμένονται οι τοξικολογικές του οδηγού της νταλίκας - Με τι ποινές είναι αντιμέτωπος
Ο κατηγορούμενος για το τροχαίο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε ακόμα, αρνήθηκε, δια του δικηγόρου του, να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με την υπόθεση.
Σημειώνεται ότι, λόγω τραύματος που φέρει στον σπόνδυλο και αδυναμίας μετακίνησής του στο Δικαστικό Μέγαρο, ο 39χρονος απολογήθηκε στο σπίτι του, στη Ζαχάρω, όπου μετέβησαν νωρίτερα, για το λόγο αυτό, η εισαγγελέας και η ανακρίτρια.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Πώς ο Μητσοτάκης κατέληξε στον Τζιτζικώστα για Επίτροπο - Τα σενάρια για το ελληνικό χαρτοφυλάκιο

Οργισμένοι συγγενείς για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη «Να μπουν κάποιοι φυλακή να ηρεμήσουν οι ψυχές»

Μοχάμεντ Ντέιφ: Ο μυστηριώδης διοικητής της Χαμάς που είχε επιζήσει από 7 απόπειρες δολοφονίας

Netflix: Παραδέχεται ότι η «Μάρθα» του Baby Reindeer δεν έχει καταδικαστεί για παρενόχληση
