Τροχαίο στη Ναυπακτία: Όχημα εξετράπη της πορείας του - Στο ΚΑΤ 28χρονος
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες, Δευτέρα στην Κλεπά Ορεινής Ναυπακτίας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 28χρονο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLifestyle | 14.01.2025 16:20 Τζέσικα Σίμπσον και Έρικ Τζόνσον χώρισαν μετά από δέκα χρόνια γάμου - «Τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητα μας»Viral | 14.01.2025 16:21 Άλιμος: Ηλικιωμένη βρέθηκε ξαφνικά να... κολυμπάει σε λίμνη από βοθρολύματα στην παραλιακή
Έπεσε σε γκρεμό
Σύμφωνα με το agrinionews.gr και το thermonews.gr το τροχαίο ατύχημα συνέβη στον δρόμο Κλεπά-Λιβαδάκι, στην ορεινή Ναυπακτία, όπου το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος με άλλα δύο νεαρά άτομα, από το Αγρίνιο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων.
Άμεσα επιβάτες από άλλα οχήματα κάλεσαν βοήθεια ενώ βοήθησαν και στον απεγκλωβισμό των τριών επιβαινόντων.
Ο 28χρονος Αγρινιώτης που τραυματίστηκε στο τροχαίο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.
Πυροσβέστες με οχήματα είχαν σπεύσει από το Αγρίνιο και το Κλιμάκιο Θέρμου και μεταφέρθηκε, αρχικά, σε κέντρο υγείας, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, επειδή το ασθενοφόρο ερχόμενο από το Αγρίνιο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο, λόγω του χιονιού στο ύψος του Αχλαδόκαστρου, τον παρέλαβε έτερο ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου μετέβησαν και οι δύο άλλοι επιβάτες.
Διαβάστε ακόμηΣκληρή απάντηση ΥΠΕΞ στο εθνικιστικό ντελίριο Μπαχτσελί για τα Δωδεκάνησα: Ζητήματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης

Μυστήριο με τις επισκέψεις πασίγνωστου ηθοποιού στο «στρατηγείο» του κυκλώματος προστασίας στη Συγγρού

Επικαιροποίησε η ΕΜΥ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα, προσοχή στον παγετό

Σάλος στη Λάτσιο: Απολύθηκε ο εκπαιδευτής του αετού της ομάδας - Έκανε προσθετική πέους κι έδειξε το αποτέλεσμα στα social media
