Τροχαίο στην Πειραιώς: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες - «Ακούσαμε κλάματα και φωνές»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο στην Πειραιώς το οποίο σημειώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τον ανήλικο και άλλα 4 άτομα, μεταξύ αυτών τα αδέρφια του, τη μητέρα του και τη γιαγιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 02.05.2024 21:05Πώς σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο στη Βουλά με την νεκρή πεζή – Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός μηχανής

Ο 5χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με το Mega είναι ιδιαίτερα κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεκγεφαλικές κακώσεις και κατάγματα και, σύμφωνα με τους γιατρούς, πρέπει να μπει στο χειρουργείο, σύμφωνα με το Mega.

«Άκουσα κλάματα και φωνές» – Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες

«Ακούστηκε ένα τεράστιο φρενάρισμα, ήταν εκκωφαντικός ο ήχος. Όταν βγήκαμε έξω ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη. Ασθενοφόρα είχαν κλείσει τον δρόμο και είχε βγει ο κόσμος έξω» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

«Δεν είμαι καλά γιατί παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν. Είναι εγγόνια μου και δισέγγονά μου. Μου το είπαν και εμένα μου το είπαν. Τους παρέσυρε κάποιο αυτοκίνητο είπαν, τώρα τι ήταν αυτό δεν ξέρω», είπε η προγιαγιά των παιδιών. «Φώναζε ο οδηγός “τα παιδάκια τα παιδάκια δεν με νοιάζει τίποτα άλλο”» περιγράφει ένας άλλος.

«Άκουσα κλάματα και φωνές και προσπαθούσα να δω τι ακριβώς είχε συμβεί. Σταδιακά διαπίστωνα ότι δεν ήταν ένα ούτε δύο τα άτομα τα οποία είχαν εκτοξευθεί αλλά ήταν περισσότερα. Ήταν πολύ σοκαριστικό ιδιαίτερα η εικόνα του μικρού παιδιού το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του. Ήταν μία γυναίκα αρκετά χτυπημένη στο οδόστρωμα και άλλο ένα παιδάκι βρισκόταν στο διάζωμα στο διαχωριστικό» συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Mega.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω» κατέθεσε ο οδηγός

Ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη και αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

«Ανέβαινα το ρεύμα της Πειραιώς προς Αθήνα. Ήμουν στην αριστερή λωρίδα. Πετάχτηκαν μπροστά μου και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Τους είδα τελευταία στιγμή. Αμέσως σταμάτησα το αυτοκίνητο και βγήκα για να βοηθήσω» φέρεται να είπε ο 26χρονος.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων: Ουρές πολλών χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

768c3ae9-a4fb-48f4-b6dc-a60e813be7fc.jpg

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πειραιώς: Τι κατέθεσε ο 26χρονος που παρέσυρε 5 άτομα

3aeafa7b-3db2-4bc4-b664-53b73d05eaa9.jpg

Φρίκη στην Κρήτη: Ασέλγησε και σε άλλα παιδιά ο 51χρονος που τον κατήγγειλε το βαφτιστήρι του

214bc3c7-2fe0-4a13-b43b-a32dadda85fc.jpg

Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ: Ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο η Πέννυ Ρόγκα - «Η μάχη μόλις ξεκίνησε»

1f3ace5b-bdd5-4f39-9075-79d07003b165.jpg