Τροποποιούνται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, λόγω μαραθωνίου

Τροποποιούνται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, λόγω μαραθωνίου

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων ανακοινώθηκε η ισχύς κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με διακοπή κυκλοφορίας στα πλαίσια διεξαγωγής του 8ου Μαραθώνιου αγώνα δρόμου Κρήτης καθώς και των παράλληλων αγώνων δρόμου ένεκα αυτού (10,5 και 2,5 χλμ) την Κυριακή 14/04/2024 από ώρα 07:00 έως και ώρα 14:00 στις Περιφέρειες των Δήμων Πλατανιά και Χανίων.

Tην Κυριακή 14 Απριλίου το πρώτο λεωφορείο προς Κολυμπάρι θα αναχωρήσει στις 14:00. Μέχρι εκείνη την ώρα θα εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια της γραμμής Χανιά-Καστέλι-Χανιά και θα κινούνται μέσω της εθνικής οδού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΚΙΣΣΑΜΟΥ.

Παρακαλούμε τους επιβάτες πριν το ταξίδι τους προς οποιοδήποτε προορισμό να επικοινωνούν με το σταθμό των Χανίων καλώντας στο 2821093052, καθώς όλα τα λεωφορεία θα κινούνται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της αστυνομίας.

Ανεξαρτήτως της διαδρομής που θα ακολουθείται, όλα τα λεωφορεία θα αναχωρούν από τον κεντρικό σταθμό ΚΤΕΛ Χανίων, όπου και θα καταλήγουν.