Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση δυο εργαζομένων, ηλικίας 73 και 52 ετών - Διασωληνωμένος ο 73χρονος - Συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση δυο εργαζομένων, ηλικίας 73 και 52 ετών, σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου 2022, κοντά στο χωρίο Πηγή Ρεθύμνου.

rethimno.jpgΟ 52χρονος εργαζόμενος του αναδόχου που έχει αναθέσει ο ΟΑΚ, στο έργο επέκτασης του φράγματος Ποταμών Αμαρίου καθώς και ο 73χρονος με ρόλο «εξωτερικού» συνεργάτη βρίσκονταν στο σημείο όταν ξαφνικά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα που έρχονταν κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Αρκάδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

rethimno2.jpgrethimno6.jpgΟι δυο εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, ο άνδρας 73 ετών με τα σοβαρότερα τραύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρεθύμνου, ενώ ο 52χρονος έχει ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο.

rethimno7.jpgΣύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος συνεργάτη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

rethimno3.jpgΟ 42χρονος ο οδηγός, φέρεται να έφυγε μετά την παράσυρση όμως στην συνέχεια επέστρεψε και ήταν στο σημείο του ατυχήματος όταν έφτασε η τροχαία.

rethimno4.jpgΟ 42χρονος συνελήφθη και αναμένεται στην συνέχεια να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

rethimno5.jpg