Τροχαίο ατύχημα με ελαφρά τραυματισμένα 11 παιδιά προσχολικής ηλικίας σημειώθηκε γύρω στις 4:00 το απόγευμα της Τετάρτης στην ανηφόρα της Καρδίας, έξω από τη Θεσσαλονίκη και στο δρόμο προς τη Χαλκιδική, όταν ιδιωτικής χρήσης τζιπάκι προσέκρουσε στην πίσω πλευρά σχολικού λεωφορείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 24.11.2021 17:00Τραγωδία με λεωφορείο στη Βουλγαρία: Μετέφερε παράνομα 30.000 κροτίδες - Τι μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βόρειας ΜακεδονίαςΚόσμος | 24.11.2021 16:30Βαρυμπόμπη: Οι κάτοικοι στόλισαν τα καμένα δέντρα Ελλάδα | 24.11.2021 16:21«Ξεπαγώνει» η επέκταση του Προαστιακού προς Λαύριο και Ραφήνα

Ειδικότερα, το σχολικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε έντεκα παιδάκια και το τζιπάκι κινούνταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του τζιπ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του σχολικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα το τελευταίο να χτυπήσει και σε κολώνα.

Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν και αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Άμεσα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα, τα οποία μετέφερα σε νοσοκομείο τα παιδιά κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού είχαν πολύ ελαφρά τραύματα κυρίως εκδορές.