Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της παραμονής Χριστουγέννων στη λεωφόρο Σουνίου και κατά το οποίο ακρωτηριάστηκε ένας υπάλληλος καθαριότητας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο Alpha, φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει με δύναμη πάνω στον 52χρονο εργαζόμενο, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως μεταδίδει το atticapressnews.gr, το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας νεαρός και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου. Το αυτοκίνητο του δήμου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ. Όπως επισημαίνουν από την Τροχαία, ο δρόμος είναι με διπλή διαχωριστική και με πολύ μικρό όριο ταχύτητας καθώς διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή.

Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, δυστυχώς τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως λένε από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του καθώς και ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου με πολλούς συνεργάτες του. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ