VIDEO ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τώρα ποιός θα μιλήσει για «γραφικότητες»; – Το είπαν επίσημα – Το «σκότος» «έρχεται» για τους ανθρώπους !!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

-tota-poios-8a-milisei-gia-grafikotita-.png

Διαβάστε και ετοιμαστείτε...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η τεχνολογία προχωρά, και σε λίγο η ανθρώπινη εργασία δεν θα έχει νόημα.

Όχι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ. Ο Λιακόπουλος είχε απλά προειδοποιήσει για όσα έρχονται, προβλέποντας το «τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων», καθώς η τεχνητή νοημοσύνη, τα ρομπότ και τα υβρίδια, κατά τα φαινόμενα, δεν θα χρησιμοποιηθούν υπέρ της ανθρώπινης προόδου αλλά υπέρ της ανθρώπινης αδράνειας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το CNBC, ο Μασκ υποστηρίζει η τεχνητή νοημοσύνη, θα μπορούσε να φέρει το τέλος της ανθρώπινης εργασίας.

Η ανθρώπινη εργασία στο μέλλον θα είναι «χωρίς νόημα» θα καταστεί, δήλωσε χαρακτηριστικά στο παγκόσμιο συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη, που πραγματοποιήθηκε, τέλη Αυγούστου, στην Σανγκάη, προτρέποντας μάλιστα τους νέους να σπουδάσουν προγραμματισμό λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης.

musk-1024x633.png
CNBC
Πάρα ταύτα, ακόμα και αυτή η εργασία θα καταστεί «άχρηστη», καθώς, όπως συμπλήρωσε, «η τεχνητή νοημοσύνη, από μόνη της, θα γράφει το λογισμικό της».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπου συμμετείχε, προβλέπει πως περί τις 75 εκατ. θέσεις εργασίας θα έχουν χαθεί μέχρι το 2022, εξαιτίας της τεχνολογίας.

Και τι θα κάνουν οι άνθρωποι; Θα ζουν με επιδόματα άπραγοι;

Τι θα γίνει με την δημιουργική-παραγωγική σκέψη; Θα δώσει την θέση της στον σκοταδισμό του νου;

Κατά αυτόν τον τρόπο η όποια παγκόσμια εξουσία θα θριαμβεύσει, χωρίς αντίπαλο να την αμφισβητεί ενώ οι άνθρωποι θα «παραδοθούν» στο σκότος της απόλυτης ομογενοποίησης και αδράνειας.

Δείτε τι είχε δηλώσει παλαιότερα ο κύριος Musk:



ΦΩΤΟ PEXELS


el.gr