«Το UFO είναι λίγο θολό, όπως θολό είναι και το ίδιο το βουνό» σχολιάζει ο λάτρης του ανεξήγητου και κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ.

«Δεν πρόκειται για πουλί, γιατί ένα πουλί θα ήταν πολύ πιο κοντά και πολύ καλύτερα εστιασμένο[…] Δεν είναι αεροπλάνο ή ελικόπτερο γιατί θα κινδύνευαν από το ενεργό ηφαίστειο» σχολιάζει ο ουφολόγος στο μπλογκ του.

«Αυτή θα μπορούσε να είναι η ίδια εξωγήινη βάση που σχετίζεται με τη θρυλική υπόθεση επαφής με εξωγήινους που συνέβη σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν στη Ρόκα Πία της Ιταλίας» προσθέτει ο Γουόρινγκ.

«Η εξωγήινη βάση στο ηφαίστειο Στρόμπολι εκτείνεται μέχρι τον βυθό της θάλασσας κι έτσι συνδέεται με την εξωγήινη βάση βάση στη Ρόκα Πια» λέει ο κυνηγός εξωγήινων.

Από την πλευρά της, η βρετανική ταμπλόιντ «Express» κάνει λόγο για ένα timelapse βίντεο και πως το εξωγήινο σκάφος δεν πρόκειται παρά για πουλί, που εμφανίζεται μόνο σε ένα καρέ του κλιπ γι’ αυτό κι εξαφανίζεται με τόσο μεγάλη ταχύτητα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για το συγκεκριμένο ηφαίστειο υπάρχουν κι άλλα βίντεο με UFO στο YouTube-όπως το παρακάτω από τον Ιούλη του 2019-με χρήστες να κάνουν λόγο για παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα, που βγαίνουν από τον ηφαιστειακό κρατήρα.

Ωστόσο-όπως και με το βίντεο του Γουόρινγκ-η αυθεντικότητά τους δεν έχει εξακριβωθεί. Τα συμπεράσματα δικά σας.

sputniknews.gr