Οι coaches ανεβαίνουν στη σκηνή του 7ου live σε ντουέτα-έκπληξη με τους παίκτες τους και Special guests της βραδιάς οι Melisses, έρχονται στο X FACTOR και απογειώνουν τη διάθεση.

Η Δέσποινα Βανδή απόψε θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει άλλη μια μεγάλη μάχη επί σκηνής - η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις. Στο 7ο Live φτάνει η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή μαζί με τους μέντορές τους, όχι για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που με τη θετική ψήφο του αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ντουέτα-πρόκληση.

Ο Χρήστος Μάστορας όχι μόνο θα βρεθεί επί σκηνής με τους δύο παίκτες του, αλλά θα υποδεχθεί και τους δύο αγαπημένους του partners in crime, για να γίνουν μαζί… Melisses και να «ταρακουνήσουν» τη σκηνή του X Factor.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ27.11.2019 01:45X Factor: Όλα όσα θα δούμε στο έβδομο liveX Factor: Όλα όσα θα δούμε στο έβδομο live

Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους έχουν αναθέσει στους παίκτες τους τα τραγούδια για το διαγωνιστικό μέρος, με τα οποία θα διεκδικήσουν να πάρουν «πρόκριση» για το Live της ερχόμενης εβδομάδας, με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ο ανταγωνισμός κάθε εβδομάδα μεγαλώνει.

Ποιος θα καταφέρει να πείσει πως «το έχει» για να βρεθεί στη σκηνή και την επόμενη Πέμπτη και ποιος θα αποχωρήσει;

Οι 7 διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για τα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να κερδίσουν εντυπώσεις και ψήφους.

View this post on Instagram Ε-ε-έρχεται! Σε δύο μέρες έχουμε 7ο X Factor Live Show με ντουέτα-έκπληξη με τους αγαπημένους μας coaches και τις Melisses να εισβάλλουν στη σκηνή!

A post shared by Το ανοιχτό κανάλι (@opentvgr) on Nov 26, 2019 at 10:06am PST

#TeamMastoras
Αγόρια 16-24

Γιάννης Γρόσης
Δημήτρης Παπατσάκωνας

#TeamAslanidou
Άνω των 25 ετών

Κωνσταντίνος Στίνης

#TeamTsaousopoulos
Κορίτσια 16-24

Ζωή Μισέλ Μπακίρη

#TeamTheofanous
Groups

Άνω Κάτω
AC²
Liak & The Cover

Ο Άρης Μακρής θα βρίσκεται μαζί με τους παίκτες στο backstage για να τους εμψυχώσει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

7 αποφασισμένοι διαγωνιζόμενοι, 4 απαιτητικοί μέντορες, 1 κριτής: το τηλεοπτικό κοινό. Σε κάθε Live Show οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που αποφασίζουν ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν το συναρπαστικό ταξίδι στο X FACTOR, δίνοντας τη θετική τους ψήφο δωρεάν, μέσα από το app του OPEN TV.