Χαλκίδα: Έξι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με έναν 23χρονο νεκρό
Στη σύλληψη των έξι από τα συνολικά επτά άτομα, που συμμετείχαν στο οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Χαλκίδα και οδήγησε στη δολοφονία ενός 20χρονου, έχουν προχωρήσει πλέον οι Αρχές. Αναζητείται ακόμα ένα, το οποίο διαφεύγει της σύλληψης.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δύο παρέες των τεσσάρων ατόμων η κάθε μία, συναντήθηκαν έξω από σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ένα ραντεβού οπαδικού χαρακτήρα που κατέληξε σε τραγωδία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.11.2025 09:47 Έγκλημα με οπαδικά κίνητρα στη Χαλκίδα: Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου - Παράτησαν το θύμα μαχαιρωμένο έξω από το νοσοκομείοΕλλάδα | 04.11.2025 10:42 «Εκτέλεσαν το παιδί μου εν ψυχρώ, του έστησαν ενέδρα» - Το «κατηγορώ» της μητέρας του Φανούρη Καργάκη που εκτέλεσαν στα Βορίζια
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας 20χρονος φίλος της ΑΕΚ να τραυματιστεί σοβαρά από μαχαιριές σε στομάχι και καρδιά. Τον νεαρό μετέφεραν στο νοσοκομείο οι φίλοι του, τον άφησαν στην είσοδο και τράπηκαν σε φυγή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς δεν τα κατάφερε κι έγινε ακόμα ένα θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στη χώρα μας.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα, ένας φίλος του Ολυμπιακού κι ένας της ΑΕΚ που νοσηλεύονται και η αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψή τους, όπως έκανε και με τους άλλους τέσσερις από τους εμπλεκόμενους, τους οποίους εντόπισε αρκετές ώρες μετά το περιστατικό.

Όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις της η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, κανείς από τους συλληφθέντες πλην ενός, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχες. Ο ένας, ωστόσο, είχε περιφερειακό ρόλο και στα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν οδηγήσει στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.
«Ένα παλικάρι νεκρό, γιατί; Για τα οπαδικά μωρέ;»
Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο νοσοκομείο την ώρα που μεταφέρθηκε εκεί ο νεαρός.
«Είμαι σε σοκ! έφεραν κάποιοι ένα παιδί μαχαιρωμένο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Το παράτησαν και έφυγαν μπροστά στα μάτια μας. Μαχαίρωσαν ένα παλικάρι… για τίποτα. Για ανοησίες. Για τα οπαδικα μωρέ; Ξεψύχησε στα χέρια πολιτών και γιατρών. Στα χέρια μας… Με τι ψυχή; Με τι καρδιά; Σε τι κόσμο ζούμε, Θεέ μου; Πώς φτάσαμε να χαρίζουμε τόσο εύκολα τη ζωή, να σβήνουμε όνειρα, να σκοτώνουμε το αύριο; Μια μάνα και ένας πατέρας σήμερα κλαίει. Και μαζί της κλαίει μια ολόκληρη κοινωνία που χάνει τα παιδιά της, ένα ένα… Ας ξυπνήσουμε. Ας ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας — πριν χαθεί κι αυτή. Τα παιδιά μας και τα μάτια μας».
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Το πρεσάρισμα στον Χατζηδάκη για τα ΕΛΤΑ, οι εκκλήσεις του Ανδρουλάκη για τις λάθος δηλώσεις, το μεγάλο ενεργειακό παιχνίδι και η μεγάλη εταιρία επικοινωνίας που χάνει συνεχώς πελάτες

«Εκτέλεσαν το παιδί μου εν ψυχρώ, του έστησαν ενέδρα» - Το «κατηγορώ» της μητέρας του Φανούρη Καργάκη που εκτέλεσαν στα Βορίζια

«Χτυπούσαν, βασάνιζαν και σκότωναν σαν σε πόλεμο»: Παλαιστίνιος συγγραφέας περιγράφει τη φρίκη που έζησε στις ισραηλινές φυλακές

Φρίκη στις ΗΠΑ: 8χρονος δολοφονήθηκε από τους γονείς και τη γιαγιά του - Τον βρήκαν στο ψυγείο