Χανιά: Γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μέσα σε κατασκήνωση

Στον Εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ένας γιατρός, με την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειαςσε βάρος ανήλικης, την οποία φέρεται να εξέτασε μέσα σε ιδιωτική κατασκήνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 30.07.2025 09:41Βρέθηκε μόσχευμα για τον 15χρονο με θερμοπληξία: Χειρουργείται στο Τορίνο

Τι υποστήριξε η 14χρονη

Η καταγγελία έγινε χτες το πρωί (29/7) στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, από τη 14χρονη που διέμενε για το προηγούμενο διάστημα στην κατασκήνωση, ενώ προσήλθε μαζί με τη μητέρα της για να καταθέσει όσα βίωσε. Άμεσα, αστυνομικοί προσήγαγαν τον εν λόγω γιατρό προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση σε βάθος, ενώ ακολούθησε μαραθώνια ανάκριση προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, υπάρχουν μάρτυρες που κατέθεσαν ότι παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά της κοπέλας, μετά την εξέταση, ενώ από την πλευρά του ο γιατρός επαναλάμβανε στην κατάθεσή του ότι δεν έγινε τίποτα περαιτέρω από την προβλεπόμενη εξέταση.

Το μεσημέρι, αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί.

Διαβάστε ακόμη

Ο μεγάλος διχασμός ανάμεσα σε έντιμους και λαμόγια, τι θα λένε οι γαλάζιοι βουλευτές στα χωριά και η εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που… θα χριστουγεννιάσει

ea4ec54f-553c-4664-90fd-a74adcd03130.jpg

Το νερό έφτασε στο... και πέντε: Η λειψυδρία βαθαίνει, το Εθνικό Σχέδιο καθυστερεί - Ανενημέρωτοι οι Έλληνες

a400af01-9c69-4035-b353-95bef5d8b615.jpg

Βουλή: Πως απαντά η κυβέρνηση στα πυρά της αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Τα μηνύματα Μητσοτάκη και οι επόμενες κινήσεις

3b2b447f-0ee3-4cc1-90b1-a46acb2a280f.jpg

Τα δημοφιλή νησιά αδειάζουν; Γιατί φέτος οι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στους πιο διάσημους προορισμούς

cb89b754-7080-4024-b0a6-534d41e485d8.jpg