Χανιά: Κατέληξε ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών που είχε τραυματιστεί σε προπόνηση
Κατέληξε ο 19χρονος αθλητής από τα Χανιά που είχε δεχθεί ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια προπόνησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 10.03.2025 14:45H Τουρκία δεν χωρά στην Ευρώπη; Ενόχληση τουρκικής αρθρογραφίας για την αμερικανική κατάταξη της χώραςOur Network | 10.03.2025 14:49Το σημερινό δελτίο ειδήσεων του OPEN
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή
Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (10/3), παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε δεχθεί ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια προπόνησης. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, ο νεαρός αθλητής μετέβη στο νοσοκομείο στις 27 Φεβρουαρίου και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ. Ο τραυματισμός του, ωστόσο, είχε συμβεί δύο ημέρες νωρίτερα, με τον ίδιο όπως φαίνεται να μην είχε εκτιμήσει αρχικά τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο 19χρονος αθλητής παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας.
Διαβάστε ακόμηΠώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία Ζαμπούνη: Το «παιχνίδι κυριαρχίας» για το λαθρεμπόριο τσιγάρων και τα κέρδη εκατομμυρίων

Θρίλερ στη Βόρεια Θάλασσα με σύγκρουση πλοίων - Πετρελαιοφόρο τυλιγμένο στις φλόγες

H Τουρκία δεν χωρά στην Ευρώπη; Ενόχληση τουρκικής αρθρογραφίας για την αμερικανική κατάταξη της χώρας

Λογίστρια με έμφραγμα συνέχισε να δουλεύει για να προλάβει τις προθεσμίες
