Χανιά: Ξανά στο εδώλιο ο 76χρονος οδηγός που έπεσε με το ΙΧ σε καφετέρια – Η απόφαση του Εφετείου
Για δεύτερη φορά βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 76χρονος οδηγός, ο οποίος τον Απρίλιο του 2023 εισέβαλε με το πολυτελές όχημά του σε καφετέρια στον πεζόδρομο κοντά στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.
Η υπόθεση εκδικάστηκε εκ νέου από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, το οποίο επικύρωσε την καταδίκη του για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, αναγνωρίζοντάς του, όπως και πρωτόδικα, το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τραγωδία κατέληξε η εκδρομή του ΚΑΠΗ Γαζίου στον Βόλο!
Οχημα έπεσε σε γκρεμό, χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος

Το περιστατικό είχε σημειωθεί (δείτε εδώ) όταν ο ηλικιωμένος οδηγός, κινούμενος σε στενό δρόμο και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, κάνοντας όπισθεν με ταχύτητα πάνω σε τραπέζια της καφετέριας, την ώρα που οι θαμώνες βρίσκονταν στο σημείο.
Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ τραυματίστηκαν τρεις γυναίκες.
Παρά το ότι σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί ένοχος και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, η δίωξη για το συγκεκριμένο αδίκημα έπαυσε, καθώς τα θύματα δήλωσαν πως δεν επιθυμούν τη συνέχισή της, αφού έχουν ήδη αποζημιωθεί.
Το Εφετείο διατήρησε την ποινή φυλάκισης των 14 μηνών με αναστολή.