Από την Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του την 10η Διεθνή Εβδομάδα του για 10η συνεχόμενη χρονιά

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 19 Μάϊου στα Χανιά, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στη Χαλέπα, η 10η Διεθνής Εβδομάδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΕΛΜΕΠΑ και η 2η Διεθνής Εβδομάδα Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA.

Από την Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του την 10η Διεθνή Εβδομάδα του για 10η συνεχόμενη χρονιά. Ταυτόχρονα και για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Πανευρωπαϊκή Συμμαχία Πανεπιστημίων ΑΤΗΕΝΑ, της οποίας το ΕΛΜΕΠΑ και το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών είναι πρωταγωνιστικά Μέλη, διοργάνωσε τη 2η Διεθνή Εβδομάδα της.

Στην πολύ επιτυχημένη Διεθνή Εβδομάδα συμμετείχαν:

ταυτόχρονα με

Στη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις, εργαστήρια, παρουσιάσεις Πανεπιστημίων και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης στην ευρύτερη θεματολογία των νέων τεχνολογιών, της διεθνοποίησης της εκπαίδευσης, και της ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων, και συγκεκριμένα: