Κανείς δεν μπορεί να κάνει λόγο για πρωτοφανές περιστατικό αφού φορείς και κάτοικοι είχαν προειδοποιήσει εδώ και καιρό τις αρμόδιες αρχές

Στη μέση του δρόμου, στην πλ.Σούδας, κατέληξε δέντρο που είχε σαπίσει και που παρά τις οχλήσεις φορέων και κατοίκων της περιοχής, προς την υπηρεσία πρασίνου του δήμου Χανίων, δεν είχε απομακρυνθεί εγκαίρως προτού αποτελέσει κίνδυνο για πεζούς και οδηγούς.

20190731-175816.jpg

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και όπως αναφέρεται σε σχετική καταγγελία

“Πολλές φορές κατά το παρελθόν “Η Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας”, ο “Πολιτιστικός Σύλλογος της Σούδας” το τοπικό συμβούλιο Σούδας αλλά και κάτοικοι έχουν ενοχλήσει το δήμο και την υπηρεσία πρασίνου για το κλάδεμα των δέντρων στην πλατεία και ποτέ δεν έχει ανταποκριθεί κανείς.

Σήμερα το μεσημέρι ενώ καθόντουσαν άνθρωποι στα παγκάκια, ακριβώς κάτω από τα δέντρα, ένα σάπιο δέντρο έσπασε και έπεσε στη μέση του δρόμου Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο όχημα η άνθρωπος και δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Ας ελπίσουμε ότι ο δήμος Χανίων θα έρθει σύντομα να κόψει τα υπόλοιπα σάπια δέντρα και να κλαδέψει και τα υπόλοιπα δέντρα της πλατείας για να ομορφύνει επιτέλους αυτός ο χώρος”

dedrasouda3.jpg

dedrasouda3b.jpg