Την αντίθεσή του με το κλείσιμο των συνόρων με Βουλγαρία και Τουρκία, στη Θράκη, εκφράζει ο Δήμαρχος Μύκης, Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν.

Ο Δήμαρχος τονίζει, σύμφωνα με το xanthinews.gr, ότι πρόκειται για μια απόφαση που κινείται σε λάθος σκεπτικό, εκτιμώντας πως «το ολοκληρωτικό κλείσιμο των συνοριακών σταθμών με Τουρκία και Βουλγαρία εκτιμώ ότι δεν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση».

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «θεωρώ ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη τις επισημάνσεις και σκέψεις των ξενοδόχων και λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής μας που αναλαμβάνουν το σημαντικό βάρος της φιλοξενίας και να οδηγηθούμε σε μέτρα που θα επιτρέπουν μια αυστηρή ελεγχόμενη ροή τουριστών στην περιοχή μας».

Ο Δήμαρχος Μύκης καταλήγει, τονίζοντας *«έχω την πεποίθηση, πως τηρώντας αυστηρά, τα ευρέως γνωστά πλέον, μέτρα προφύλαξης που ορίζουν τα πρωτόκολλα, όπως μάσκα, αποστάσεις και αποφυγή συναθροίσεων, μπορούμε παράλληλα να παλέψουμε τον ιό και να διατηρήσουμε την τουριστική επισκεψιμότητα σε ικανοποιητικά επίπεδα».

Ειδήσεις σήμερα

Προανακριτική Novartis: Στη Βουλή το κείμενο του εξωδικαστικού της εταιρείας με τις ΗΠΑ

Αγία Σοφία: Τα τουρκικά ΜΜΕ προεξοφλούν ότι θα γίνει τζαμί

«Χάθηκαν» 30.000 αιτήσεις για επιστρεπτέα προκαταβολή!*

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr