Σκηνές τρόμο σε McDonald’s στη Νέα Υόρκη με άνδρα σε κατάσταση αμόκ να βγάζει τσεκούρι μέσα σε κατάστημα McDonald’s απειλώντας τον κόσμο. Λίγο νωρίτερα μια γυναίκα είχε απορρίψει τον δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να την προσελκύσει ερωτικά.

Ειδικότερα, όλα άρχισαν όταν μια κοπέλα τον απέρριψε. «Τσακώθηκε με μια κοπέλα, η οποία τον απέρριψε. Δεν ήθελε να του μιλήσει. Εκείνος επέμενε και τότε οι φίλοι της κοπέλας που ήταν μαζί της, του ζήτησαν τον λόγο. Άρχισαν να μαλώνουν», ανέφερε αρχικά μάρτυρας.

Aσφάλεια αυτοκινήτου από 5€/μήνα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

«Προσπαθούσε να της μιλήσει. Ζητούσε επίμονα τον αριθμό του τηλεφώνου της και ενώ εκείνη αρνιόταν. Συνέχισε να την πιέζει. Ήταν μεθυσμένος. Μπορούσα να διακρίνω τη μυρωδιά του αλκοόλ», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις άνδρες να χτυπούν τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια βγάζει από το σακίδιο του ένα τσεκούρι. Απειλεί τον κόσμο που είναι στο κατάστημα και προκαλεί φθορές. Λίγο αργότερα γρονθοκοπεί έναν από τους φίλους της κοπέλας που νωρίτερα τον είχε χτυπήσει.

Μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή με το ποδήλατό, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία.

@CrimeInNYC NYC always good for some chaotic mayhem. He didn’t hurt anybody, but could have been ugly ! pic.twitter.com/I6WvqROuGR

— Shakes Mcgoo (@McgooShakes) September 17, 2022

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ