Όλα τα εμπορεύματα και μία συσκευασία καπνού που άρπαξε από το κατάστημα μιας γυναίκας στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Εύβοια, βρέθηκαν στην κατοχή του 52χρονου Έλληνα δράστη όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του από τους αστυνομικούς του τμήματος Λίμνης, οι οποίοι κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 14 εκατοστών, καθώς και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου το οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα. Σε βάρος του 52χρονου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

*** Έρευνα στην κατοικία ενός 46χρονου Έλληνα σε περιοχή του Πύργου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι διατηρούσε χασισοφυτεία και ανακάλυψαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,50 μέτρα. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.