Χειροπέδες σε 46χρονο διακινητή μεταναστών: Είχε καταδικαστεί σε 93 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 1.550.000 ευρώ
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 93 ετών και συνολική χρηματική ποινή πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ για παράνομη μεταφορά μεταναστών, είχε καταδικαστεί 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες της 10-10-2025 μετά από στοχευμένη και πολυήμερη έρευνα ειδικής ομάδας αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.10.2025 21:08 Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 45χρονος άνδρας προκαλεί ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητο με τσεκούρι στα Βριλήσσια
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινές κάθειρξης 75 και 18 ετών και συνολική χρηματική ποινή1.550.000 ευρώ για παράνομη μεταφορά μεταναστών, κατά τα έτη 2013-2015. Θεωρείται μέλος εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στην προώθηση στο εσωτερικό της χώρας αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν έγγραφα παραμονής, τους οποίους μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στα δάπεδα φορτηγών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμηΤι αναφέρει το έγγραφο της συμφωνίας που υπεγράφη στην Αίγυπτο για τη Γάζα - Τι αποκάλυψε η κάμερα

Στους δρόμους την Τρίτη οι εργαζόμενοι για το 13ωρο - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Χωρίς πιστοποίηση ακόμα τα προγράμματα σπουδών - Τι απαντάει η αρμόδια αρχή

Μαγικός ο Σταύρος Ξαρχάκος με το «Ταξίδι στο Φως» - Αποχαιρέτησε το Ηρώδειο πριν κλείσει για τρία χρόνια