Χειροπέδες σε 8 ανήλικους που ετοιμάζονταν να πουλήσουν ναρκωτικά σε σχολική εκδρομή

Σε 8 συλλήψεις μαθητών προχώρησαν οι Αρχές λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για την πενταήμερη εκδρομή τους.

Συγκεκριμένα, λίγες  μέρες πριν την εκδρομή, έφτασε στις Αρχές η πληροφορία πως συγκεκριμένοι μαθητές θα διοχέτευαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε άλλους μαθητές, που θα συμμετείχαν στην εκδρομή. Οι ανήλικοι τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση και τελικά, τη Δευτέρα συνελήφθησαν. Ήταν έτοιμοι, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, να «φουλάρουν» το σχολικό πούλμαν με χασίς και ηρωίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 03.12.2024 17:08 Προκαλεί ο αστυνομικός για τους βιασμούς: «Αυτά που λένε τα παιδιά είναι κατευθυνόμενα από τη μητέρα τους»

Βρέθηκαν 40.000 ευρώ στην κατοχή τους 

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν ευρήματα που πιστοποιούσαν την εγκληματική δραστηριότητα της συμμορίας, όπως ηρωίνη, κάνναβη, τρίφτες, καθώς και κροτίδες. Ακόμα, στην κατοχή των ανηλίκων εντοπίστηκε και το ποσό των 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις εκ των συλληφθέντων ήταν σεσημασμένοι και πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Διαβάστε ακόμη

Λεπτό προς λεπτό οι δραματικές εξελίξεις στη Νότια Κορέα μετά την επιβολή στρατιωτικού νόμου

16be072b-8fcf-49e6-a5c9-3a85422821f3.jpg

Εξοικονομώ 2025: Στα σκαριά το νέο πρόγραμμα - Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις

1d52d1ba-c922-47cc-9f16-b7bfd6554947.jpg

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Στάρμερ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Η βρετανική κυβέρνηση δεν θα σταθεί εμπόδιο»

0efdc0b6-1491-42a4-b85a-62982d745082.jpg

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον υποδέχθηκαν τον σεΐχη του Κατάρ με τη σύζυγό του - Δείτε φωτογραφίες

974fb66f-dcd8-4177-9854-634bfcedc922.jpg