Κόσμος ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Ξέσφιξε κάποιος τα μπουλόνια της περιστροφής της γης και όλα θα τρέχουν τις επόμενες μέρες"


"κρατούν την αναπνοή τους μην σκάσει το ΙΡΑΝ, την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο προσκήνιο  η Βόρειος Κορέα"

Και να ήταν μόνο αυτό;

Η τουρκία κρατάει περισσότερο την αναπνοή της από όλους μας γιατί στις  πολύ άμεσες προτεραιότητες του Μπάιντεν είναι η ανακήρυξη του Κουρδικού κράτους, που θα είναι ο καταλύτης συγκλονιστικών στιγμών στην Μέση Ανατολή.   

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

" Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να απομακρυνθεί από το αξίωμα πριν από την προγραμματισμένη  ανάληψη καθηκόντων  του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να κηρύξει πόλεμο εναντίον του Ιράν, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος της CIA Φίλιπ Γκεραλίντι την Παρασκευή.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η πρόεδρος της Βουλής Νάνσυ Πελόσι ανακοίνωσε ότι είχε συζητήσει με τους αμερικανούς στρατιωτικούς αρχηγούς προφυλάξεις για να διασφαλίσει ότι ο Τραμπ δεν θα έχει πρόσβαση σε κώδικες εκτόξευσης για να ξεκινήσει πυρηνικός πόλεμος"  https://sputniknews.com/us/202101081081708544-ex-cia-official-says-trump-could-be-removed-to-avoid-war-with-iran/

Την Δευτέρα οι Δημοκρατικοί καταθέτουν μομφή εναντίον του προέδρου Τράμπ και ευελπίστουν να έχουν την υποστήριξη κάποιων Ρεμπουμπλικάνων.

Ταυτόχρονα ενεργοποιούν την τροπολογία του άρθρου 25 επικαλούμενοι ψυχική αστάθεια του απερχόμενου προέδρου.

οι ΗΠΑ σε τροχιά εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης.

Και το ερώτημα είναι: 

Γιατί βιάζονται καθότι σε 12 τουλάχιστον μέρες θα υπάρξει αλλαγή ηγεσίας;

Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και επιδιώκουν να καθαιρέσουν πολύ γρήγορα τον Τραμπ;

Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται τώρα , μόνο ο δικτάτορας ΚΙΜ της Βόρειας Κορέας επειδή χάνει τον φίλο του ανακοινώνει πυρηνικό πλήγμα εναντίων των ΗΠΑ που τις ανακηρύσσει στον μοναδικό εχθρό του.

Σε όλα αυτά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη η Ρωσία που στο παρόν παρακολουθεί με προσοχή, ενώ η τουρκία τρέχει να πάρει περισσότερα στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Αν. Μεσόγειο δήθεν με διαπραγματεύσεις, κυρίως απειλές.

Τις τελευταίες ώρες η τουρκία έβαλε τους δικούς της ( βλ. Αλβανία, Γερμανία) να βάλουν μυαλό στην Ελλάδα, γιατί διαφορετικά... 

Όλος ο πλανήτης άρχισε να γυρίζει με μεγάλη ταχύτητα περιστροφής και  τρέχουν οι εξελίξεις στα παρασκήνια.

Σαν να ξέσφιξε κάποιος τα μπουλόνια της περιστροφής της γης με αποτέλεσμα να φύγουν από τα παράθυρα άνομα σχέδια πολλών αιώνων που εκπονήθηκαν για να υλοποιηθούν στις μέρες μας.  

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας