Η επιτυχημένη σειρά του Mega «Πολυκατοικία» επιστρέφει με νέα επεισόδια από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά, όμως με τίτλο «Θα γίνει της πολυκατοικίας». Ανάμεσά στο καστ των ηθοποιών θα είναι και η πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Στεριανού. Μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης είδησης, ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Συνάδελφοι, ας αλλάξουμε επιτέλους επάγγελμα. Μειονότητα θα καταντήσουμε σιγά σιγά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Απαντώντας μέσω Espresso στα επικριτικά σχόλια η Ειρήνη Στεριανού σημείωσε ότι «σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα όλοι τους, όπως σέβομαι και την άποψη τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός.

Η υποκριτική είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω ξεκινήσει μαθήματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ηθοποιός. Όσο για την επιλογή μου να παίξω στη σειρά, δεν εξαρτήθηκε μόνο από μένα, ήταν και επιλογή του σκηνοθέτη και των υπόλοιπων συντελεστών. Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί ρόλοι για όλους».