Χολαργός: Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό με το λάθος παιδί που έδωσαν σε 64χρονο
Παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών προκάλεσε το περιστατικό σε παιδικό σταθμό, όπου εργαζόμενοι έδωσαν λάθος παιδί σε 64χρονο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Παράλληλα, ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού θα ελεγχθεί αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης των παιδιών, ενώ θα συγκεντρωθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για τη διαπίστωση τέλεσης πειθαρχικών αδικημάτων μιας και το περιστατικό κρίνεται «εξόχως σοβαρό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.11.2024 14:40 Αγρίνιο: «Την απειλούσε με μαχαίρι και έπαιρνε χάπια» λέει ο αρραβωνιαστικός της 43χρονης - Στον ανακριτή ο δράστηςΕλλάδα | 13.11.2024 13:11 Κηφισιά: Θρασύτατη διάρρηξη στο σπίτι αδελφού πρώην Πρωθυπουργού
Το χρονικό
Σύμφωνα με το Star, η παιδαγωγός τον ρώτησε ποιο είναι το παιδάκι που θα πάρει, ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος δεν είχε μαζί τα γυαλιά του, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, δεν αναγνώρισε ότι το παιδί που πήρε δεν ήταν το εγγόνι του!
Στη συνέχεια πήγε σπίτι όπου έκπληκτη η οικογένειά του είδε ότι το παιδάκι μόλις 19 μηνών που τους έφερε ήταν ξένο. Αμέσως ο παππούς το γύρισε στον σταθμό όπου ήδη είχε πάει ο πατέρας του μικρού και το έψαχνε εναγωνίως.
Σχηματίστηκε δικογραφία για τον παππού
Μάλιστα ο πατέρας ειδοποίησε και την αστυνομία καθώς στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απαγωγή. Παρ όλα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία για τον παππού αλλά και για τους υπεύθυνους του σταθμού, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κάτω των δύο ετών.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Πήρε παράταση η κακοκαιρία: Βροχές έως και το Σάββατο στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

ΠΑΣΟΚ: Δεν στηρίζει το σχέδιο νόμου για τον προσωπικό ιατρό - «Παρών» στα απογευματινά χειρουργεία

Η βάση στο Μαρί αναστατώνει την Τουρκία

Ελένη Ράντου: Η έκπληξη που ετοίμασαν οι φίλοι της για τα γενέθλιά της
