Χωρίς ταξί η Αθήνα και σήμερα Πέμπτη - Συγκέντρωση των οδηγών στις 10:00
Την απόφαση για παράταση της 48ωρης απεργίας των αυτοκινητιστών από το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) έφεραν τα επεισόδια που προηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Κατά συνέπεια η Αττική θα μείνει χωρίς ταξί και σήμερα Πέμπτη οπότε και ο κλάδος αναμένεται να πάρει αποφάσεις για τη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση τόσο το ΣΑΤΑ όσο και η Ομοσπονδία (ΠΟΕΙΑΤΑ) έχουν προειδοποιήσει με απεργία διαρκείας μετά τις γιορτές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.12.2025 07:20Στο «κόκκινο» ο Κηφισός λόγω τροχαίου: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο - Δύο τραυματίες
Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε ένταση έξω από το υπουργείο Μεταφορών ανάμεσα σε οδηγούς ταξί και τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Οι αυτοκινητιστές βρίσκονται έξω από το υπουργείο με σκηνές από την Τρίτη χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του υπουργείου ζητώντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία.
Οι οδηγοί απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνουν από την είσοδο του κτιρίου.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Η «διπλή» στάση του Μητσοτάκη απέναντι στα μπλόκα, οι αποκλεισμοί δρόμων που θα κινητοποιήσουν την αστυνομία και το «δράμα» της Καϊλή και της Μογκερίνι

Ζεσταίνουν τις μηχανές των κινητοποιήσεων οι οδηγοί φορτηγών - Τι ζητούν από Κυρανάκη

Αλέξης Τσίπρας: Το «σήμα» για ένα νέο κίνημα - Οι επιθέσεις στην κυβέρνηση, η απαξίωση της αντιπολίτευσης και τα στοιχήματα της επόμενης μέρας

Ο γρίφος Τραμπ μπερδεύει τα πράγματα στο Ουκρανικό