“Χρόνιες παθήσεις και πρόληψη στο φαρμακείο”

“Χρόνιες παθήσεις και πρόληψη στο φαρμακείο”

Η Χαραμή ΑΕ, και το PHARMACYmanagement ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την υποστήριξη των Φαρμακευτικών Συλλόγων, συνεχίζουν και το 2024 τις εκπαιδευτικές Ημερίδες, με κεντρικό θέμα «Χρόνιες Παθήσεις και Πρόληψη στο Σύγχρονο Φαρμακείο»,σε Χανιά και Αλεξανδρούπολη.

Η Ημερίδα, έχει ως στόχο να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο του φαρμακοποιού ως συμμάχου
του πολίτη στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στη διαχείριση των Χρόνιων Παθήσεων, ενισχύοντας την αναφορά του Φαρμακείου ως ένα σημαντικό σημείο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Η πρώτη διοργάνωση του RoadShow των Ημερίδων για το 2024, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Κρήτης,την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, υπό τη διοργάνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων,από τις 09:15 έως τις 15:40, στο Ξενοδοχείο Σαμαριά, στα Χανιά.

Το Πρόγραμμα Ομιλιών, το οποίο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων,
θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στους τομείς της πρόληψης, παροχής συμβουλών, υπηρεσιών, αλλά και διαχείρισης των παθήσεων των χρόνιων νοσούντων, στο φαρμακείο του σήμερα.

Η διεξαγωγή της Ημερίδας υπό τη διοργάνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, στοχεύει στην προσέλκυση των Φαρμακοποιών και Βοηθών Φαρμακείου όλης της Κρήτης, τους οποίους καλούμε να συμμετάσχουν!

«Γιατί ο δρόμος για μία πιο υγιή ζωή, περνά μέσα από το Φαρμακείο»