έρευνα ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ύποπτα πράγματα...



Αναδημοσιεύσαμε στον Διόδοτο την Παρασκευή, την ανάρτηση του Army Voice, Έβρος: Τουρκική κλιμάκωση με κατάληψη έκτασης στις Φέρες.
γενικά, χαμός έγινε μέσα στο διήμερο που πέρασε, με αυτή την είδηση η οποία ξεκίνησε από την αγγλική φυλλάδα SUN η οποία είναι μια του κ@λου αριστερο φυλλάδα ίδια με το "ντοκουμέντο" του βαξ-βάνυ 🥕


Και η φωτό του  Army Voice δυστυχώς είναι παραπλανητική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω το σάιτ, γιατί όλοι μας την πατάμε τον τελευταίο καιρό (τυχαίο δεν νομίζω). Οι πάνινες σκηνές είναι φωτογραφημένες από τουρκικό έδαφος ανατολικά του Έβρου, και πατάνε πάλι σε τουρκικό έδαφος δυτικά του Έβρου. Πρόκειται για την περιοχή Μελισσοκομείο (στον 1ο χάρτη, η περιοχή μέσα στο μαύρο δακτυλίδι) που κατασκευάζεται ελληνικός φράκτης. Και η κοίτη του ποταμού με τα προσχώματα αλλάζει και τροποποιεί τα σύνορα είτε υπέρ μας είτε κατά μας ανάλογα με τον καιρό. Μιλάμε για 10-20 μέτρα προσχωμάτων που διαλύονται και ξαναφτιάχνονται.
Η περιοχή που φαίνεται στον χάρτη της Sun ως "invaded space" (έδαφος εισβολής) είναι όντως ελληνική, μάλιστα είναι το κτήμα Μιχαηλίδη έκτασης 16 στρεμμάτων, αλλά ουδέποτε πάτησε πόδι Τούρκου εκεί. Άσε που οι Τούρκοι τελικά δεν ήταν 35 αλλά 15 με ελαφρύ οπλισμό.

Αυτό που έγραψε ο Καλεντερίδης, ότι "η προβολή του θέματος από την αγγλική λαϊκή φυλλάδα SUN, μπορεί και να υποκρύπτει βούληση της Αγγλίας να μας παρασύρει σε μια κρίση με την Τουρκία", έχει μια κάποια βάση. Αλλά ο συνήθης ύποπτος στην όλη ιστορία δεν είναι τόσο η φυλλάδα αυτή, ή ο ντόρος (διάδοση του fake news) από "ακροδεξιά" σάιτ και μπλογκς, για τους δικούς τους λόγους, .. όσο η στάση του Δένδια που έκανε κατάπτυστη δήλωση για "λίγα μέτρα", ενώ θα μπορούσε να βγει και να πει απλά ότι δεν έγινε καταπάτηση ελληνικού εδάφους. Πρέπει να παραιτηθεί  κανονικά γιατί αυτός είναι η πιο ύποπτη ανακατώστρα στην όλη ιστορία και είπε και ψέμματα, ως απάντηση στα δημοσιεύματα, ότι έκανε διάβημα προς την Τουρκία για την καταπάτηση, ενώ αυτό το διάβημα ήταν απλά μόνο για την προκλητική παρουσία των Τούρκων (που στέκονταν σε δικό τους έδαφος επαναλαμβάνω) και την παρακολούθηση από την πλευρά τους της κατασκευής του φράκτη.

Δεν ξέρω μήπως όλα αυτά τα περίεργα, μυστήρια και ύποπτα πράγματα αποσκοπούν πιο μακρυά. Διαβάστε εδώ..

Βρε τον Δενδιούλη τον περίεργο τον τουρκοφάγο που είναι σκληρό αντράκι λέμε.. μέχρι και δελφίνια σφαλιαρίζει.. και αυτός.. 🤣

Τελικά κι αυτός σήμερα έγραψε "Με αφορμή διασπορά πρόσφατων fake news, τονίζεται ότι καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος".



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Σχετικά δημοσιεύματα:

evros-news.gr:  Fake η περιοχή που παρουσίασε ως επίμαχο σημείο τουρκικής “κατάληψης” η αγγλική “The Sun” – Τι ισχύει

defencereview.gr:  Έβρος: Η πραγματικότητα των τουρκικών ενεργειών










diodotos