Ζάκυνθος: Συνελήφθη 21χρονος που κυκλοφορούσε με μαχαίρι στο κέντρο του Λαγανά
Στη σύλληψη ενός Σέρβου, ηλικίας 21 ετών, που κυκλοφορούσε στο κέντρο του Λαγάνα έχοντας στα χέρια του ένα μεγάλο μαχαίρι προχώρησαν αστυνομικοί στη Ζάκυνθο.
Ο νεαρός βρέθηκε και εντοπίστηκε να κινείται πεζός, μπροστά από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ανάμεσα από τους θαμώνες, κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 11,5 εκατοστά και συνολικό μήκος 20,5 εκατοστά.
Και όλα αυτά διαδραματίστηκαν γύρω στη 01:00 της Τετάρτης όπου πλήθος τουριστών διασκέδαζαν στην περιοχή. Ο άνδρας που κυκλοφορούσε για αγνώστους για την ώρα λόγους με το μαχαίρι στο χέρι θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
«Ήταν η πιο δύσκολη πυρκαγιά των τελευταίων 20 ετών»: Ο πρόεδρος των πυροσβεστών εξηγεί γιατί ξέφυγε η φωτιά και εξαπλώθηκε ταχύτατα

Χαλκιδική: Συνελήφθη και ο επικεφαλής της κατασκήνωσης όπου πνίγηκε η 8χρονη - Πώς έγινε η τραγωδία

«Είδα πολλά καμμένα ζώα»: Ο εθελοντής που έσωσε ένα γατάκι και έγινε viral μιλά στο OPEN

Ο «σιωπηλός δολοφόνος» σκότωσε 50.000 ανθρώπους στην Ευρώπη πέρυσι – Πρώτη η Ελλάδα σε θανάτους!
