Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

Με συνθήματα όπως «Εμείς είμαστε το δεύτερο κύμα» και «Αντίσταση», δεκάδες χιλιάδες Γερμανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους του Βερολίνου, αντιδρώντας στη “μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας”: Την “πανδημία”. Τα νούμερα που διαβάζουμε είναι πολύ μεγάλα. Διαβάζουμε για 500.000. Αριθμός που είχε εγκριθεί από την αστυνομία. Που όμως ξεπέρασε το 1.000.000. Και ότι συμμετείχαν επιστήμονες από όλους τους τομείς της επιστήμης. Και ότι συμμετείχαν πολίτες και από τα γειτονικά κράτη.

Και έχει τεράστια σημασία ότι ξεσηκώθηκαν οι Γερμανοί. Ένας λαός υπάκουος. Ένας λαός που δεν αντιδρά. Αλλά αντιδρά τώρα.

Φυσικά, ο Υπουργός Εσωτερικών, στον οποίο δεν άρεσε και πολύ η διαδήλωση, προσπάθησε να την απαξιώσει, λέγοντας ότι υπήρχαν πολλά ακροδεξιά στοιχεία...

Μου θυμίζει τον δικό μας, τον Αλέξη Τσίπρα, που είχε πει ότι όσοι αντιδρούσαν στη συμφωνία των Πρεσπών ήταν ακροδεξιοί. Είναι η μήνυση που είχα καταθέσει εναντίον του και έθαψε η Βουλή.

Τα δικά μας ΜΜΕ κατελήφθησαν από ιερή αγανάκτηση για τους επιπόλαιους Γερμανούς. Ίδια αγανάκτηση τους είχε κυριεύσει για τους επιπόλαιους Άγγλους. Αλλά στους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού είχαν δει μόνο μία ...λαμπρή γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα σπέρνουν τον τρόμο για κρούσματα σε γάμους που έγιναν πριν δύο χρόνια...

Λίγες μέρες νωρίτερα, η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας έβαλε τέλος στην καθημερινή ενημέρωση για τα θύματα του κορωνοϊού και ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ ζήτησε να εξεταστεί ο τρόπος που καταγράφονται τα θύματα, αφού ακαδημαϊκοί επισήμαναν ότι άνθρωποι που προσβλήθηκαν από τον ιό, θεραπεύτηκαν και μετά πέθαναν από άλλες αιτίες «ακόμη και αν έπαθαν καρδιακή προσβολή ή τους παρέσυρε λεωφορείο τρεις μήνες αργότερα», περιλαμβάνονταν στη λίστα των νεκρών από Covid-19.

Στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο καταγράφονται “κρούσματα” που δεν είναι κρούσματα με βάση την επίσημη παγκόσμια ορολογία του κρούσματος (η οποία προϋποθέτει οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού -κανείς δεν έχει τολμήσει να το αμφισβητήσει), αλλά καθ' υπόθεση θετικά στον “Covid-19” αποτελέσματα, ενός τεστ που ανιχνεύει όλους τους ιούς της οικογένειας των κορωνοϊών και όχι αποκλειστικά τον Covid-19 (το οποίο επίσης κανείς δεν έχει τολμήσει να αμφισβητήσει: Τα γράφω συνέχεια).

Σε μας, οι αλχημείες και τα μαγειρέματα έχουν πάρει φωτιά, και άνθρωποι που βγαίνουν “θετικοί” απαιτούν επενεξέταση και βγαίνουν αρνητικοί. Υπενθυμίζω την εισαγγελική έρευνα που έχω προκαλέσει για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, με τα ψευδή κρούσματα, τις ψευδείς νοσηλείες και τους ψευδείς θανάτους λόγω “Covid-19” και τα ιατρικά πειράματα των νέων Μένγκελε.

Ενώ, οι υπουργοί της κυβέρνησης που υπογράφουν τη μία μετά την άλλη τις ΚΥΑ για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, κρύβονται και δεν απαντάνε στα ερωτήματα για τη μάσκα: Είναι ακίνδυνη; Προστατεύει και τους υγιείς εκτός από τους πάσχοντες;

Τίποτα. Νεκρική σιγή. Ενοχοποιητική σιγή.

Ένα είναι βέβαιο πάντως. Ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Και ότι θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Στην Ελλάδα και παντού. Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Και τότε, κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν στις μονάδες ειδικών λοιμώξεων, εκεί που έστελναν τους καρκινοπαθείς για να πεθάνουν από “Covid-19”...


Νίκος Αντωνιάδης


Δείτε επίσης:

Καταγγέλουν: το πιο μεγάλο hoax είναι ο covid..Δεκάδες χιλιάδες κοβιντο-σκεπτικιστές διαδηλώνουν στο Βερολίνο χωρίς μάσκα κατά της μάσκας και των μέτρων covid…..ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤEΙΧΟΣ ΤΟΥ HOAX COVID