Γράφει ο Γιωργος Αδαλης

Μνημείο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ σας φέρνω σήμερα στις οθόνες σας, όλους εσάς που πιστέψατε στις καρικατούρες της ΝΔ προεκλογικά. Πριν μερικές μέρες, ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ζήτησε από τον κολλητό του, αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη, να κηρύξει τα νησιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ορθότατο το αίτημά του και το ζητούσαν όλοι οι κάτοικοι των νησιών. Βλέπετε με την αποδοχή του αιτήματος αυτού, θα αναβαθμιζόταν ΝΟΜΙΚΑ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ο ρόλος των τοπικών αρχόντων, όσο ίσχυαν οι συνθήκες εκτάκτων αναγκών. Δηλαδή ο μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών, ο κίνδυνος πανδημίας από μολυσματικές ασθένειες καθώς και μια ενδεχόμενη εξέγερση στα νησιά!

Η κυβέρνηση ΔΕΝ δέχτηκε το αίτημα, προφανώς γιατί αποφάσισε ότι ΔΕΝ συντρέχουν λόγοι κήρυξης των νησιών μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τα βρήκε όλα καλά!

Μιλάμε, ούτε η Κόζα Νόστρα, ούτε η Καμόρα δεν ήταν τόσο ξετσίπωτη! Ούτε καν ο Τσίπρας και η συμμορία που άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας δεν ήταν τόσο ξετσίπωτοι!

Κι έχω πλέον την αίσθηση, ότι ΚΑΙ αρκετοί ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ των νησιών μας δουλεύουν ψιλό γαζί και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα μιας ΚΑΜΟΡΑ που διαλύει μεθοδικά και συστηματικά τα νησιά μας, παραδίδοντάς τα στην Τουρκία! Δεν είδα κανέναν να αναφέρει ούτε μια λέξη, για τον εμπρησμό δίπλα στις τεράστιες δεξαμενές ΚΑΥΣΙΜΩΝ της ΔΕΗ… Κιχ!

Κι έχω πλέον την πεποίθηση, ότι οι κάτοικοι των νησιών μας είναι εντελώς μόνοι και αβοήθητοι…

Η μπίζνα καλά κρατεί και τα κορόιδα πληρώνουν τα επεκτατικά σχέδια του Σουλτάνου! Αλλά πιστέψτε με, θα υπάρξουν εξελίξεις που κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους … … Νομοτελειακές εξελίξεις !!! !!!

Δείτε επίσης:

Η κυβέρνηση επιτάσσει χώρους για να μεταφέρει τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες!

Σήμερα, θέλουν την νέα πόλη των νέων εποίκων!