Εύβοια: Γνωστός γυναικολόγος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του
Νεκρός στο γραφείο του βρέθηκε γνωστός γυναικολόγος, στην Ιστιαία της Εύβοιας. Ο 65χρονος γιατρός εργαζόταν και σε μεγάλο μαιευτήριο των Αθηνών.
Τον άνδρα βρήκε, σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, ασθενής που περίμενε για εξέταση. Ο γιατρός όμως δεν άνοιγε την πόρτα και μετά από παρέλευση αρκετής ώρας μπήκε στο γραφείο του όπου τον είδε πεσμένο μπρούμυτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 22.10.2026 07:57Έκρηξη στον Κολωνό: Ψάχνουν τη διαδρομή της σακούλας - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
Στο σημείο μετέβησαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η ιατροδικαστική έρευνα θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»

Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας: Στη «φάκα» του MedWatch 4 νέες ειδικότητες

Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις

Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα