Φυλακές Μαλανδρίνου: 36χρονος κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος
Συναγερμός σήμανε Φυλακές Μαλανδρίνου, όταν ένας 36χρονος κρατούμενος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο 36χρονος κρεμάστηκε στην τουαλέτα των φυλακών, με αυτοσχέδιο βρόγχο που σχημάτισε με χοντρά κορδόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 19.10.2026 16:00Φωτιά σε δάσος στη Θεσπρωτία: Επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσαΠολιτική | 19.10.2026 15:53Τα νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ: Οι έξι υποψήφιες βουλεύτριες για τις εκλογές
Τον 36χρονο εντόπισαν συγκρατούμενοί του
Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (15/10) και τον 36χρονο εντόπισαν συγκρατούμενοί του και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους της φυλακής.
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρείο των Φυλακών και από κει στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το ΑΤ Δωρίδος που ανέλαβε την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Ο 36χρονος κρατούμενος ήταν υπήκοος Τουρκίας εξέτιε ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά-διακίνηση μεταναστών.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό

Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»

«Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων

Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!