Φωτιά στο Θριάσιο νοσοκομείο: Προληπτική εκκένωση του ισογείου
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17:00 του Σαββάτου (11/7) στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου στην Ελευσίνα. Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές.
Η εστία εντοπίστηκε σε τουαλέτα κοντά στους κοιτώνες των γιατρών. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, καθώς και μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 11.07.2026 18:26Φωτιά στη Θεσπρωτία: Δύο μεγάλες εστίες στην Παραμυθιά - 112 για εκκένωση του ΓαλατάΕλλάδα | 11.07.2026 19:24Φωτιά στο Σισμανόγλειο: «Δεν ήταν μόνο ένας ο νεκρός από την πυρκαγιά» αναφέρει συγγενής
Προληπτική απομάκρυνση από το ισόγειο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε προληπτική απομάκρυνση όσων βρίσκονταν στο ισόγειο του νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να απομακρυνθούν ασθενείς.
Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Αττικής, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»

Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση

Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο