Κόσμος ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO

Η Αμερική στο ΧΑΟΣ – Στημένη κρίση που οδηγεί σε παγκόσμια σύγκρουση


Η μία μετά την άλλη έρχονται οι σοκαριστικές ειδήσεις από τις ΗΠΑ, για τα όσα συμβαίνουν κατά την διάρκεια των λεηλασιών στην Μινεάπολη και σε όλες τις ΗΠΑ, όπου αριστεριστές οδηγούν την χώρα στο χάος με προφανή σκοπό να «χτυπήσουν» την Δεξιά του Ντ. Τραμπ, χρεώνοντας τις λεηλασίες και τα πλιάτσικα στους εξαγριωμένους μαύρους.
Το el.gr έχει δείξει πως η εξέγερση δεν είναι φυλετικού αλλά πολιτικού χαρακτήρα, καθώς μελαμψοί έχουν πάρει τα όπλα κατά των συμμοριτών (ΕΔΩ και ΕΔΩ), ενώ μελαμψή ακτιβίστρια κατηγορεί ευθέως τον Σόρος για χρηματοδότηση των επεισοδίων (ΕΔΩ).
Προς επιβεβαίωση των εκτιμήσεων μας, εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες βράδυ μπροστά στον Λευκό Οίκο, προσπαθώντας να εισβάλλουν μέσα.
Ένας 19χρονος έπεσε νεκρός από πυρά εν μέσω διαδηλώσεων για τον Φλόιντ στην περιοχή Greektown του Ντιτρόιτ στην πολιτεία Μίσιγκαν, αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το CNN και την Boston Globe, ένας άγνωστος που επέβαινε σε όχημα SUV άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών. Ο δράστης της επίθεσης απλά σταμάτησε στη μέση του δρόμου και άρχισε να πυροβολεί μέσα στον κόσμο.
Δεν θα κρυφτούμε! Το θεωρούμε ξεκάθαρή πράξη προβοκάτσιας, προκειμένου να κλιμακωθεί η κατάσταση.
Σε άλλο περιστατικό, η ρεπόρτερ του Wave 3 News, Kaitlin Rust ήταν ζωντανά στον αέρα, μεταδίδοντας εικόνες από την διαδήλωση που γινόταν στον Λούισβιλ, όντας μπροστά από την γραμμή που είχαν σχηματίσει οι αστυνομικές δυνάμεις.
Τότε και ενώ δεν φαινόταν να βρίσκεται σε σημείο που να ενοχλεί, ξαφνικά ακούγεται να ουρλιάζει και να λέει «με πυροβολούν», προκαλώντας ανησυχία στο τηλεοπτικό στούντιο, όπου η παρουσιάστρια την ρώτησε αν είναι εντάξει. Ένας αστυνομικός φαίνεται να την σημαδεύει με ένα όπλο, με την δημοσιογράφο να λέει: «Λαστιχένιες σφαίρες. Όλα καλά. Είναι οι σφαίρες πιπεριού».
Κατά τα φαινόμενα, το Βαθύ Κράτος αποφάσισε να «ρίξει» τον Τραμπ, ξεκινώντας μια αμερικανική «άνοιξη» με «αυθόρμητες» επαναστάσεις. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, έχοντας κινητοποιήσει την Εθνοφρουρά για να επιβάλλει την τάξη.
Πολύ φοβόμαστε πως αυτό που βλέπουμε είναι η απαρχή μιας μεγάλης σύγκρουσης μεταξύ της λεγόμενης Νέας Τάξης (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ομπάμα, Χίλαρι Τζ. Σόρος Joe Biden κ.α) και της Εθνικής Δεξιάς (Ντ. Τραμπ και Πούτιν στην Ρωσία), η οποία θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και ενδεχομένως οδηγήσει σε πλανητική κρίση και συρράξεις παντού.