Kορυδαλλός: Κρατούμενοι επιτέθηκαν σε σωφρονιστικό υπάλληλο για να μπουν σε άλλη πτέρυγα

Κρατούμενοι στον Κορυδαλλού απείλησαν σωφρονιστικό υπάλληλο, προκειμένου να εισέλθουν σε άλλη πτέρυγα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Οκτώ αλλοδαποί κρατούμενοι προσέγγισαν απειλητικά τον σωφρονιστικό υπάλληλο και πατώντας τα κουμπιά που ανοίγουν οι πόρτες επιχείρησαν να μπουν στην πτέρυγα. Ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και με την άμεση και συντονισμένη επέμβαση των υπολοίπων εν υπηρεσία σωφρονιστικών υπαλλήλων, η κατάσταση αποκλιμακώθηκε και ομαλοποιήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 12.05.2025 22:47 Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λάρισα

Κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια και 2 σιδερένια αντικείμενα

Προκλήθηκε φθορά σε τηλέφωνα, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό διάδρομο του θυρωρείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- μαχαίρια και -2- σιδερένια αντικείμενα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν ο αρμόδιος Εισαγγελέας Επόπτης και η οικεία αστυνομική Υπηρεσία, που διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.Η ασφάλεια των Σωφρονιστικών Καταστημάτων αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα και προς τον σκοπό αυτό όλα τα αρμόδια όργανα βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την αποτροπή και άμεση αντιμετώπιση κάθε απόπειρας διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας τους.

Διαβάστε ακόμη

Ο Πούτιν επιχειρεί να διχάσει την Ευρώπη και τις ΗΠΑ – Γιατί ζήτησε συνομιλίες στην Τουρκία για τον πόλεμο στην Ουκρανία

2e94fd89-5c31-44f6-bf89-6f8c2315b340.jpg

Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λάρισα

6bfbc763-1189-4e62-ad4c-ff382cb30bc3.jpg

Έρχεται το καύσιμο που θα «τελειώσει» τη βενζίνη - Πιο ισχυρό από το υδρογόνο

3a40f15a-ed6f-43da-bcc3-f0fb581a9850.jpg

Σε αυτή την τοποθεσία γυρίστηκε το φινάλε της νέας ταινίας του Λάνθιμου μετά το «όχι» για την Ακρόπολη

c2f360f2-0362-4e49-b4d6-8a7c946ef37b.jpg