Κόσμος έρευνα

ΚΟΡΩΝΑ – ΙΟΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.


Ορισμένες από τις περιοχές με τις μεγαλύτερες επιδημίες μετάδοσης του κορώνα – ιού Covid 19 σε όλο τον κόσμο – από το Wuhan, όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο ιός, στο Ιράν, την Ιταλία και τη Νότια Κορέα – έχουν περίπου το ίδιο γεωγραφικό πλάτος, και παρόμοιες θερμοκρασίες όπως και σχετικής υγρασίας.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Maryland (UM) έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για να προσπαθήσουν να χαρτογραφήσουν άλλα μέρη του κόσμου που θα μπορούσαν να κινδυνεύουν από επικείμενες εστίες.
Πηγή:
Temperature and Latitude Analysis to Predict Potential Spread and Seasonality for COVID-19
.https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3550308

Αν και η έρευνα παραμένει προκαταρκτική, δεδομένα από την μελέτη του University Maryland υποδηλώνουν ότι ορισμένες κλιματολογικές συνθήκες, αν και δεν καθορίζουν αν ο ιός μπορεί να επιβιώσει, άλλα μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της εξάπλωσής του.

«Εκτός από την ύπαρξη παρομοιάσεων του μέσου όρου θερμοκρασίας, υγρασίας και γεωγραφικού πλάτους (τοποθεσίες κατά μήκος γεωγραφικού πλάτους 30-50 ° Ν) παρουσιάζουν επίσης ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Η χρονική στιγμή της εστίας συμπίπτει με ένα ναδίρ στον ετήσιο κύκλο θερμοκρασίας και επομένως με σχετικά σταθερές θερμοκρασίες σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός «.

To Centers for Disease Control and Prevention (CDC) μας αναφέρει ότι η γρίπη αναπτύσσεται πιο πολύ στο βόρειο ημισφαίριο που είναι οι Χώρες.
Πηγη:
seasonal influenza (flu) viruses
.https://www.cdc.gov/flu/about/season/flu-season.htm

Aλλη επίσημη πάλι έρευνα (που εστιάζει περισσότερο στο ποσοστό υγρασιας του τόπου μετάδοσης των ιων) μας αναφέρει ότι στα γουρούνια «μοντέλα» των πειραμάτων οι έρευνες έδειξαν ότι όσα ήταν σε θερμοκρασία χαμηλή 5c η γρίπη αναπτύχθηκε 40 ώρες μετα συγκριτικά με τα γουρούνια που ραντιστήκαν με τον ιο της γρίπης και ήταν σε θερμοκρασία 20c.

Ουσιαστικά η έρευνα (είναι πολύ κατατοπιστική) αναφέρει ότι η γρίπη δεν είναι σίγουρο ότι μεταδίδεται σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλα εστιάζεται σε μια περιοχή μεταξύ 5c -20c.

Που την διάβασα η έμφαση δίνεται όχι «θερμοκρασιακά» που ισχύει εν μέρει αλλά στο ποσοστό υγρασιας για την μετάδοση της γρίπης όταν είναι ταυτόχρονα υψηλό και προσβάλλει στα γουρούνια των πειραμάτων το άνω αναπνευστικό σύστημα.

Μας αναφέρει ότι στο τροπικό κλίμα αν και η θερμοκρασία είναι υψηλή η μετάδοση της γρίπης αυξάνεται λόγω της κλιματολογικής αύξησης της υγρασιας.

Τέλος η «λυπητερή» σαν παράδειγμα μας αναφέρει ότι στις U.S.A κάθε χρόνο 1,68 εκατ άνθρωποι κάνουν εισαγωγές σε Νοσοκομεία λόγο γρίπης και 41,800 αποβιώνουν.

Είναι και άλλη μελέτη σοβαρότατη που αφορούσε τον κορώνα – ιο τυπου SARS corona-virus που δείχνει και εστιάζει ότι η μετάδοση του ήταν συνάρτηση θερμοκρασίας και ποσοστού υγρασιας.

Είναι από το Hong Kong University Hindawi και θα την αναρτήσω εν καιρώ!

Οι Hong Kongers έχασαν την εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση τους (λες και εμεις την εμπιστευόμαστε μετα το σκάνδαλο €4,5 δις Novartis όπου το ποσόν €4,5 δις ισούται με την δόση που λάβαμε από το I.M.F μην ……ξεχνιόμαστε).

Αυτά αφορούν τα παθογόνα «μικρόβια» της Πολίτικης και «Δικαιοσύνης» παράγκας!

Απλά είμαι πεπεισμένος (μπορεί να κάνω λάθος και μακάρι να κάνω λάθος) ότι για την μετάδοση του κορώνα – ιου τύπου Covid19 η «γκέλα» κυρίως «έσκασε» όταν σκοτωθήκαν οι Big Pharma U.S -China μέχρι ανατροπή του Κινέζου Προέδρου Xi θα είχαμε στις «εκκρεμείς» αδειοδοτήσεις φαρμάκων από τον Οργανισμό China Food and Drug Administration (C.F.D.A) και είναι standby στην Κίνα.

Ο διάολος δουλειά δεν έχει και ****** τα παιδιά του λέει ο λαός γιατί περίπου 19,000 φάρμακο -εμβόλια κλπ αναμένουν «έγκριση»………. η μαθηματική «εξίσωση» διαχρονικά των κόρωνα -ιών στην Οικονομία είναι σταυρόλεξο άλυτο μέχρι στιγμής και ένα ζήτημα «ζωής και θανάτου».
Και αυτήν την ανάλυση θα την αναρτήσω εν καιρώ!
Πηγή :(αναλυτική μέχρι εκνευρισμού αλλά άκρως αποκαλυπτική άψογη μελέτη)
.https://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.0030151

Το εμβολιο εχει βρεθει και το λενε ΄΄πλαγίως΄΄αλλα ειναι ζητημα …ποιος θα εχει το κερδος.
Τσακώνονται ΗΠΑ και Γερμανία για την εταιρεία που υπόσχεται εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε λίγους μήνες.
.https://www.pronews.gr/ygeia/857491_agonas-dromoy-ipa-germanias-poios-tha-vrei-protos-tin-patenta-gia-ton-koronoio
Κορωνοϊός: Μύθος ότι προσβάλλει άτομα μεγάλης ηλικίας μόνο; – Ολλανδία: Οι μισοί ασθενείς είναι κάτω των 50
.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/857837_koronoios-mythos-oti-provallei-atoma-megalis-ilikias-mono
.. Για την ακρίβεια στη Γαλλία οι μισοί ασθενείς είναι κάτω από την ηλικία των 60 ετών στην Ολλανδία κάτω από την ηλικία των 50!

Γιατροί στην Ουχάν γιορτάζουν το κλείσιμο του τελευταίου προσωρινού νοσοκομείου για τον κορωνοϊό (βίντεο)
.https://www.pronews.gr/ygeia/857757_giatroi-stin-oyhan-giortazoyn-kleisimo-toy-teleytaioy-prosorinoy-nosokomeioy-gia-ton

Τωρα αν περιμένουμε απο τον Ηλία Μόσιαλο απ’ τη Δράμα κι’ απ’ τα Τρίκαλα και τα δυο στενά…τι να αναφέρω ….υπερτιμολογήσεις φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού, στις προμήθειες του αμαρτωλού υπουργείου του Λοβέρδου,….. σταματώ ας οψονται αποδεκτοι σεβαστοί κύριοι θρησκευτικες μέρες ερχονται.

Το ΄΄προληπτικη ιατρικη΄΄τι σημαίνει ;Μήπως ανανεώσιμα εμβόλια στον πληθυσμό με την ΠΡΟΕΔΡΙΑ της ΕΕ απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;

Ο Διδακτορας Ιατρικης του Hong Kong Dr Ivan Hung θεωρει απιθανο να προηλθε η αναπτυξη του κορωνα -ιου Covid19 απο την China.

Aρχισαν τα «οργανα» απο την China οτι ο κορωνα -ιος τυπου Covid19 ειναι φτιαγμενος απο «ανθρωπινο παραγοντα» και ………ο Διδακτορας Ιατρικης του Hong Kong Dr Ivan Hung θεωρει απιθανο να προηλθε η αναπτυξη του απο την China………Unlikely to come from China………..(ωχ…..ωχ…….ωχ )

Ωρε τι ακουμε………….αμα διαχωρισουμε τον φοβο απο το αιτιο……….. παθογόνα «μικρόβια» της Πολίτικης ……….
Coronavirus fact-check Separating fear from fact



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ : Μια παραξενιά του πετυχημένου τραγουδιστή κ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ηταν οτι οταν τραγουδούσε και το 2003 -2004 ηταν οτι ειχε ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΦΤΗΝΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ στην τσέπη του,οπου οταν τελειωνε το τραγούδι παντα αλοιφε τα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ και ΜΥΡΙΖΕ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΠΝΟΕΣ.
Oσο για τον κ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ καταστροφες και συμφορές απο τον πρωτο μήνα που ανέλαβε την Χώρα (θεομηνίες κλπ).
Τελικά την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα την φορτώσει στον …κόκορα ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ.

Ευχαριστώ ARCO Δημήτρης.

YΓ Οσο για τον …εκ Πρεβέζης με … προφητείες που ο κοσμος διψά για Θρησκεία αυτος ασχολειται με ΡΩΣΙΚΕΣ επικοινωνιακές ατάκες ζηταέι και τα ρεστα με αρθρα του . Πόσα χιλμ ειναι η Πρέβεζα απο ΑΡΤΑ; Να συνεχίσω ; Ποιος ηταν ο Πολιτικός Γιωργος Οικονομίδης που τον ειδαμε με αλλο ονομα; να συνεχίσω ;Τα του οικου σας απο ολους εσας ξεκίνησε η καταστροφή και τρώμε ολοι τα σκατά σαν λαός.


ARCO Δημήτρης