Οικογένεια Μαζωνάκη: Καλεί για κατάθεση τη νοσηλεύτρια που προειδοποίησε τη Γάκα

Τεχνικό σύμβουλο πρόκειται να ορίσει η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκηώστε να έχει γρηγορότερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ παράλληλα ζητά να κληθεί για κατάθεση η νοσηλεύτρια που βρισκόταν στον χώρο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο τραγουδιστής.

Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη ζήτησε να κληθεί από τον ανακριτή μία ακόμη νοσηλεύτρια από το ιατρείο στο Κολωνάκι, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει και θεωρούν πως αποτελεί ουσιώδη μάρτυρα. Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια που ήταν παρούσα στον χώρο της θεραπείας όταν έφυγε από τη ζωή ο καλλιτέχνης και παρακολούθησε όλες τις κινήσεις στις οποίες προέβη η γιατρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 23.09.2026 22:30 Πλεύρης στο OPEN για θάνατο Μαζωνάκη: Τι είπε για το τηλεφώνημα στον γιατρό και τη γνωριμία τουςΕλλάδα | 23.09.2026 20:42 «Δεν τον βλέπω καλά»: Οι κρίσιμοι διάλογοι υπνοθεραπευτή και γιατρού πριν τον θάνατο του Μαζωνάκη

Τι φέρεται να είπε η νοσηλεύτρια 

Η γυναίκα, με τα αρχικά Ε.Θ., η οποία ήταν παρούσα τη μοιραία μέρα, παρότι δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον της τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νοσηλεύτρια φέρεται να υποστήριξε ότι είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη διαδικασία (προτού χτυπήσουν οι ειδοποιήσεις), όμως η γιατρός της έκανε επίπληξη και συνέχισε κανονικά. Σύμφωνα με το Mega, η νοσηλεύτρια ήταν ένα από τα άτομα που τακτοποίησαν στη συνέχεια τον χώρο, αφότου το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η 53χρονη φέρεται να έχει εξομολογηθεί στους οικείους της ότι, ενώ βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο μαζί με τον τραγουδιστή, κάποια στιγμή παρατήρησε έναν «σπασμό» στο χέρι του, ένδειξη που θεώρησε ανησυχητική.

Τότε γύρισε και είπε στη γιατρό «δεν τον βλέπω καλά», με εκείνη να της απαντά «δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός».

Σύμφωνα με τον κ. Λυκούδη, ο οποίος τοποθετήθηκε στο Mega και στον Alpha, η νοσηλεύτρια πρόκειται να κληθεί για κατάθεση και την παρότρυνε να πει την αλήθεια.

«Είναι αποδειγμένο ότι κατέθεσαν ψέματα οι τρεις εργαζόμενες»

«Είναι αποδειγμένο ότι κατέθεσαν ψέματα οι τρεις εργαζόμενες» υποστήριξε ο κ. Λυκούδης επιφυλασσόμενος να κινηθεί νομικά εναντίον τους για ψευδορκία, υπόθαλψη εγκληματία, ακόμα και για συνέργεια όπως είπε. «Θέλω και ευελπιστώ και εύχομαι η νοσηλεύτρια να είναι η μοναδική που δεν θα πει ψέματα και που δεν θα βρεθεί κατηγορούμενη» ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας Μαζωνάκη.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Όλα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που είπε ο Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ

275e7a86-6a76-4e40-8d1a-3cfe2c4aa611.jpg

Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση

40aa198b-a8fb-4042-a463-84c2ee8a205d.jpg

Επιχειρηματίας σχεδιάζει στην Ουρουγουάη την πόλη της... Τεχνητής Νοημοσύνης - Το 2027 θα εγκατασταθούν οι πρώτοι κάτοικοι

43aca9ba-84fe-4e1f-b59a-d5a725589855.jpg

Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;

3ae5e593-5857-4fb3-9002-0045569e48aa.jpg