ΜΥΣΤΗΡΙΑ Παράξενα VIDEO UFO

Παράξενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό του Καζακστάν - Βίντεο


Ένας χρήστης του YouTube με την επωνυμία «Μ Μ» δημοσίευσε βιντεοσκοπημένο υλικό ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια πτήσης στο Καζακστάν.

Το παράξενο βίντεο αναρτήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου και δείχνει πλάνα έξω από το παράθυρο αεροσκάφους καθώς το αεροπλάνο πετά πάνω από τα σύννεφα. Σ’ αυτά φαίνεται ένα κόκκινο γεωμετρικό σχήμα μακριά στον ορίζοντα. Το βίντεο ζουμάρει στο αντικείμενο, το οποίο φαίνεται να μένει ακίνητο, ενώ σιγά-σιγά μικραίνει σε διάμετρο και εξαφανίζεται από το πλάνο».

Σύντομα, το βίντεο τράβηξε την προσοχή συνωμοσιολόγων και κυνηγών UFO, μεταξύ των οποίων και το κανάλι στο YouTube, UFOmania, που ασχολείται με τέτοια «ανεξήγητα» βίντεο.

Σύμφωνα με μια από τις θεωρίες αναφορικά με το παράξενο αντικείμενο ήταν πως πρόκειται για την κορυφή ενός ψηλού κτιρίου που αντανακλά το ηλιοβασίλεμα, με αρκετούς χρήστες ωστόσο να έχουν τις αμφιβολίες τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ειδικοί εκτιμούν ότι το 95% από όλες τις θεάσεις «ούφο» μπορεί να εξηγηθούν ως αεροσκάφη, δορυφόροι ή διαστημικά «σκουπίδια». Ωστόσο, το υπόλοιπο 5% παραμένει αταυτοποίητο.

Δείτε το βίντεο:




sputniknews.gr