Σέρρες: Της είπαν ότι η κόρη της τραυματίστηκε σε τροχαίο και τους πέταξε σακούλα με 30.000 ευρώ
Θύμα απάτης έπεσε μια 75χρονη γυναίκα στις Σέρρες, η οποία πίστεψε τα όσα της είπε στο τηλέφωνο άγνωστος άνδρας για δήθεν τροχαίο της κόρης της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.11.2024 08:00 Πανικός στον Χολαργό: Παππούς πήρε λάθος εγγόνι από παιδικό σταθμόΚόσμος | 13.11.2024 08:10 Παραδοχή προέδρου Ελ Σαλβαδόρ: Φυλακίστηκαν άδικα 8.000 άτομα στον πόλεμο κατά των συμμοριών
Έβαλε στη σακούλα 30.000 ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άγνωστος τηλεφώνησε στην 75χρονη, της είπε ότι είναι ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και ότι η κόρη της είχε τροχαίο και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε τον πανικό της γυναίκας και την έπεισε να συγκεντρώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι και να του τα πετάξει μέσα σε σακούλα από το μπαλκόνι της για να «σωθεί» η κόρη της.
Την επισκέφτηκε η κόρη της
Η ηλικιωμένη έβαλε στη σακούλα 30.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε άγνωστη γυναίκα συνεργός του δράστη που περίμενε από κάτω. Λίγα λεπτά αργότερα, την επισκέφθηκε η κόρη της και τότε κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης.
Διαβάστε ακόμηΠροσωπικός γιατρός: Γιατί υποχρεώνει η κυβέρνηση ιατρικό προσωπικό χωρίς ειδικότητα να παρέχει υπηρεσίες – Οι ελλείψεις και τα κονδύλια

Κοινωνική ατζέντα προτάσσει η κυβέρνηση - Σπριντ 40 ημερών στη Βουλή με νέα μέτρα

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά στην εκλογή προέδρου αγνοώντας δημόσια τη διάσπαση Κασσελάκη – Τα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι «διασπαστές»

Ο Έλον Μασκ επικεφαλής στο νέο υπουργείο Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας των ΗΠΑ – Ποιος αναλαμβάνει το Άμυνας
