Σοβαρό ατύχημα σε ποδηλατικό αγώνα στο Λουτράκι - Τρεις τραυματίες

Τρεις ποδηλάτες τραυματίστηκαν σε σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (1/11) στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια ποδηλατικού αγώνα, με τον έναν να νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις ποδηλάτες - ένας Ιταλός, ένας Βρετανός και ένας Κύπριος - φέρεται να συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 27.10.2026 06:06ΟΣΥ: Χάνονται 1.455 δρομολόγια την ημέρα λόγω έλλειψης οδηγών - Εκτοξεύτηκαν ατυχήματα και παράπονα επιβατώνΕλλάδα | 30.10.2026 07:00Αυξάνονται τα ατυχήματα με λεωφορεία: Στο κυκλοφοριακό και στις συνθήκες λειτουργίας «τα ρίχνει» η ΟΣΥ

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι τρεις, με τον Ιταλό ποδηλάτη να φέρει τα σοβαρότερα τραύματα.

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ο Ιταλός ποδηλάτης

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Η κατάσταση του Ιταλού ποδηλάτη κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του. Στη συνέχεια, αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μεταφέρεται αυτή την ώρα.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο από την έκρηξη στην Πλάκα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής - Γυναίκα σώζεται «παρά τρίχα»

515acaa6-b402-49bc-9f48-efc0c360d18d.jpg

Η υπόσχεση MAGA «τρακάρει» με τη διαφθορά - Γιατί ο Τραμπ έγινε το αουτσάιντερ των ενδιάμεσων εκλογών

cda46009-3f6f-4766-9895-703f2a617fbc.jpg

Πέθανε στα 34 της η Ιρλανδή Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σιάρα Μαγκίν

1d13eaac-7db2-41da-b96e-d3d575ac3e83.jpg

«Πες, 'αγαπώ τον Σατανά'»: Η άγρια δολοφονία στο δάσος με δράστη έναν 17χρονο εμμονικό με τον διάβολο

d28d1c6c-2a25-4058-af27-6f2669503309.jpg