Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 8χρονο παιδί που έπεσε από μπαλκόνι
Στο Nοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύεται 8χρονο αγόρι που, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην Ασπροβάλτα, στη Θεσσαλονίκη.
Το παιδί έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί του χέρι και κακώσεις στους πνεύμονες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 06.08.2025 08:22 Ακόμη κολλημένο το φέρι μποτ στα Στύρα: Ερωτήματα ασφαλείας και «βροχή» καταγγελιών - «Καμία ενημέρωση»
Αρχικά μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου αλλά τελικά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Διαβάστε ακόμηΚρανίου τόπος η Γάζα: Απέραντο πεδίο ερειπίων και πείνας - Πώς θέλει να την αφανίσει ο Νετανιάχου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πυρά της αντιπολίτευσης μετά τη «γαλάζια» παραίτηση - Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης

Απολογείται σήμερα η μητέρα της 3χρονης Τζένας - Στο «μικροσκόπιο» προηγούμενες καταγγελίες

Ποινικό αδίκημα η παράνομη πρόσβαση σε πειρατικό περιεχόμενο και από απλούς χρήστες - Τι προβλέπει η σχετική ΚΥΑ